Termeni si conditii

 

Folosirea site-ului www.epetrecere.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Aceste conditii se pot modifica ulterior fara o notificare . Verificati in subsolul primei pagini versiunea acestor termeni si conditii.
Deasemeni, putem face modificari oricand asupra continutului site-ului in sensul adaugarii, stergerii, arhivarii si putem trimite catre cei ce se inregistreaza ca si utilizatori periodic, diverse informatii comerciale.
Site-ul poate fi folosit de catre persoane cu varsta minima de 18 ani. Utilizatorii cu varste de pana 18 ani trebuie supravegheati de catre un parinte sau tutore legal.
Administratorul site-ului www.epetrecere.ro este SC GALERIA EVENTS SRL, avand cod fiscal 30208829, Nr inregistrare Registrul Comertului J40/5643/20012
 

DREPTURI DE AUTOR

Continutul site-ului www.epetrecere.ro – imagini, texte, simboluri, elemente de grafica web, programe- este proprietatea GALERIA EVENTS SRL si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Copierea si folosirea acestora fara un acord scris al proprietarului se pedepseste conform legilor in vigoare.
Folosirea site-ului ete limitata, fiind interzisa modificarea sub nicio forma a site-ului, reproducerea partiala sau integrala a site-ului , copierea integrala sau partiala a acestuia sau exploatarea sa sub orice forma in scopuri comerciale.

DATE PERSONALE

Datele personale ale cumparatorilor vor fi supuse operatiunilor de colectare, inregistrare si stocare, cu buna credinta, in scopul utilizarii lor in scopuri de vanzare si marketing si in scopul detectarii fraudelor.
Datele dumneavoastra nu vor fi dezvaluite niciunui tert in scop de marketing.
Prin completarea formularului de comanda va dati consimtamantul pentru a va fi folosite aceste date de catre GALERIA EVENTS SRL doar in scopul declarat al acestui site.
Drepturile dumneavoastra si obligatiile noastre ca si operator de date cu caracter personal sunt delimitate de legea 677/21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Limitarea raspunderii in rezervarea locatiei

Rezervarile dumneavoastra pot fi trimise in mod direct si de pe site, prin completarea formularului, dar si telefonic. Confirmarea rezervarilor si stabilirea detaliilor se face ulterior. Rezervarile se vor lua in considerare in ordinea sosirii lor.
Limitarea raspunderii in utilizarea impresiilor utilizatorilor Dintre impresiile trimise de catre clienti sau utilizatori, ne asumam raspunderea de a nu le publica pe cele cu continut ilegal, obscen sau defaimator.

E util sa stii...

Sunt cateva informatii care ti-ar prnde bine

Noutati
...

Am lansat in mai 2012 locatia Galeria, nume inspirat din multiplele functionalitati pe care aceast locatie le poate indeplini si deci a publicului participant la spectacolele, petrecerile, lansarile, prezentarile ce pot avea loc aici...

Citeste mai mult

Angajari
...

Dorim sa ne lansam propriile concepte pentru petreceri de copii sau pentru petreceri tematice diverse si de aceea avem nevoie de tine... ...

Citeste mai mult