Craciun

Esti invitat sa petreci Craciunul intr-un cadru cu aranjamente speciale, cu muzica pe masura, meniuri servite ca bufet, cuprinzand cele mai delicioase feluri de mancare ale mai multor popoare.

Copiii sunt invitati in Clubul pentru copii, pentru a petrece si pentru a fi surprinsi de Mos in toiul jocurilor propuse.

Jocul impachetarii cadourilor

Copiii vor sta in jurul mesei si vor avea de despachetat cateva cadouri. Cantecele de Craciun se vor auzi, insa atunci cand se vor opri la un semn, fiecare copil va trebui sa predea cadoul celui care urmeaza. Castiga cadoul cel care termina de despachetat fara ca muzica sa se fi oprit.

Jocul de-a gaseste steaua ascunsa in incapere. Cald, fierbinte, rece, gheata...

Unde-i sania?

Copiii vor sta in cerc, unul va fi legat la ochi, altuia i se va da o sanie mica. Cel legat la ochi va trebui sa ghiceasca din 3 incercari cui i s-a dat sania. Urmatorul legat la ochi va fi cel care a avut sania.

Pentru adulti avem niste jocuri tare distractive pregatite, si pentru cei care se cunosc , dar si pentru cei care nu se cunosc.

In dimineata Ajunului, vom avea pregatit un brad mare si vom putea organiza Serbarea de Craciun!


 

E util sa stii...

Sunt cateva informatii care ti-ar prnde bine

Noutati
...

Am lansat in mai 2012 locatia Galeria, nume inspirat din multiplele functionalitati pe care aceast locatie le poate indeplini si deci a publicului participant la spectacolele, petrecerile, lansarile, prezentarile ce pot avea loc aici...

Citeste mai mult

Angajari
...

Dorim sa ne lansam propriile concepte pentru petreceri de copii sau pentru petreceri tematice diverse si de aceea avem nevoie de tine... ...

Citeste mai mult

Marturii client

CU BUNE SI RELE...VA MULTUMIM  • Adina spune:
    Ne-am simtit extraordinar, atmosfera e minunata. Multumim si pentru play-listul tare nimerit! Mancarea a fost delicioasa si cred ca ar trebui sa faceti
    ... Citeste mai mult