Centru
de
Evenimente
Atentie la detalii
Idei
inovatoare
Pasiune si implicare
Siguranta si dedicare

Noutati

Noutati

Am lansat in mai 2012 locatia Galeria, nume inspirat din multiplele functionalitati pe care aceast locatie le poate indeplini si deci a publicului participant la spectacolele, petrecerile, lansarile, prezentarile ce pot avea loc aici.

Locatia cuprinde un salon pentru nunti, pentru evenimente private si pentru petreceri corporate, piscina si terasa pentru petrecerile ce au loc vara, clubul pentru petreceri de copii cu mini discoteca, karaoke si posibilitatea organizarii oricaror petreceri tematice, in total aproximativ 1500 mp foarte aproape de centrul Bucurestiului.

Multumim celor ce ne-au ales locatia pentru petrecerea evenimentelor personale, oricat de mari sau oricat de mici, dar cu toate speciale, multumim pentru cuvintele frumoase scrise dupa ce evenimentele s-au incheiat, pentru sfaturi si pentru ca desi a trecut putin timp de la lansare unii dintre voi si-au facut noi rezervari.

E util sa stii...

Sunt cateva informatii care ti-ar prnde bine

Noutati
...

Am lansat in mai 2012 locatia Galeria, nume inspirat din multiplele functionalitati pe care aceast locatie le poate indeplini si deci a publicului participant la spectacolele, petrecerile, lansarile, prezentarile ce pot avea loc aici...

Citeste mai mult

Angajari
...

Dorim sa ne lansam propriile concepte pentru petreceri de copii sau pentru petreceri tematice diverse si de aceea avem nevoie de tine... ...

Citeste mai mult

Marturii client

CU BUNE SI RELE...VA MULTUMIM  • Monica spune:
    Totul a fost foarte bun, delicios si foooarte mult! N-a lipsit nimic , cu totii ne-am simtit extraordinar!